Poveste de Paşte

Când vine sărbătoarea Pascală, copiii aşteaptă să vină şi cadourile de la Iepuraş.

O carte personalizată poate fi cel mai frumos cadou de  Paşte. Povestea va aduce multă bucurie în sufletul copilului, când acesta va vedea că el este personaj de poveste, va fi uimit să afle că acea cărticică conţine numele lui şi multe alte date despre el, pe care Iepuraşul de Paşte le-a aflat, pentru a-i aduce în dar o surpriză minunată.

Copilul dumneavoastră apare în cărticică împreună cu prietenul cel mai bun, cu părinţii, bunicii şi alte rude. Această poveste ne arată cât de importantă este Sfânta sărbătoarea a Paştelui, fiind îndemnaţi să împărtăşim aceste momente împreuna cu familia şi cu prietenii.

Copilul, împreuna cu familia lui, sunt invitaţi de Iepuraş în atelierul său, pentru a pregăti ouale, pasca şi cozonacul pufos şi dulce. Încep prin vopsitul oualelor, copilul învăţând ce simbolizează fiecare culoare (roşu înseamnă sânge, dar şi dragoste şi bucuria vieţii; galbenul înseamnă lumina şi ospitalitatea; verdele reprezintă natura şi speranta; albastru simbolizează cerul, apa, dar şi sănatatea şi vitalitatea). Sunt pregătite coşuletele cu bunătăţi, care vor fi duse tuturor copiilor cuminţi şi ascultători de către păsarile cerului. După iarna rece şi mohorâtă, toate se trezesc la viaţă. Sarbatoarea Pascală ne aduce bucurie şi voie bună în suflet, pe care le împărtăşim celor dragi nouă.

În aceste cărţi personalizate apar următoarele informaţii: numele întreg al copilului, dedicaţia, persoana care oferă cartea, data cadoului, numele de alint al copilului, membrii familiei şi orasul natal. Toate aceste personalizări sunt prezente în 32 de locuri din cărticică.

În loc să îi cumpăraţi o carte cu poveşti obişnuite, nu mai bine daţi aceeaşi bani pentru a cumpăra  o carte de poveşti personalizată în care personajul principal este chiar copilul dumneavoastra? Ce cadou poate fi mai frumos de Paşte? Credeţi că i-ar plăcea să primească acest cadou de la iepuraş?

Preţul cărţii –  25 lei şi  7 lei cheltuieli de expediere

Cartea este lucrată manual, conţine 36 de pagini, din care jumătate color şi are coperta cartonată. Produsul este  realizat printr-un sistem care îi asigură durabilitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: